Vaktmästare

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

I sektor stödfunktioner ingår Personal, Ekonomi, Kansli, Information & teknik, Näringsliv, Måltid, Folhälsa och Fastighet.

Arbetsuppgifter:

Inom Fastigheter arbetar 19 vaktmästare med underhåll, verksamhetsservice och utveckling. Vi är en verksamhet som växer. Vi arbetar aktivt med att öka vår kunddialog och möta kundernas behov och önskemål.

Som vaktmästare kommer du bland annat att arbeta med fastighetsskötsel såväl inom- som utomhus, reparation/underhåll, hantera felanmälningar, genomföra regelbunden skydds- brandsyn (SBA). Du arbetar ensam och i team med övriga vaktmästare, du har också visst samarbete med kommunens drifttekniker.

I arbetet ingår även att hålla lokalerna i gott skick, t ex att ibland måla, spackla och reparera. Även vid behov flytta och laga inventarier, ha ansvar för och administrera skolans lås- och larmsystem.

Som vaktmästare och vuxen inom kommunen agerar du utifrån att du är en förebild för barn och unga som du möter i ditt dagliga arbete. Att du skapar goda kontakter med våra kunder är en förutsättning för att lyckas i detta arbete.

Kvalifikationer:

• Utbildning inom fastighetsskötsel/teknik och motsvarande arbetslivserfarenhet
• Några års erfarenhet som vaktmästare/fastighetsskötare
• Förmåga att hålla en hög servicenivå och hitta lösningar
• God datorvana och vana att arbeta med dator/telefon som hjälpmedel
• Goda kunskaper i svenska
• B-körkort

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet utav styr & regler, VVS, el eller annan teknik relevant för fastighetsdrift.

Du som söker ska vara praktiskt kunnig, ordningsam, hög servicekänsla och ha lätt för att arbeta i team. Du ska ha en vilja att arbeta med skiftande arbetsuppgifter och ha förmåga att göra rätt prioriteringar. Du ska vara utåtriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga och tycka om att vårda sociala kontakter med våra kunder.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning
Tillträde: 2018-04-02

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referensnummer: A736273

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Jan Broberg
Enhetschef
Telefon: 0303-73 26 64
E-post: jan.broberg@ stenungsund.se

Catarina Hjelm
Enhetschef
Telefon: 0303-732710
E-post: catarina.hjelm@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens växel.
Telefon: 0303 - 73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster