Projektledare till AllAgeHub

Göteborgsregionens kommunalförbund - GR består av 13 kommuner i Västsverige som tillsammans nyligen passerade en miljon invånare. Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt.

GR arbetar inom bl a följande områden: regionplanering, miljö, trafik, arbetsmarknad, välfärd och socialtjänst, kompetensutveckling, utbildning och forskning.

På GR arbetar du tillsammans med cirka 180 engagerade kollegor för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. GR är en arbetsplats som får höga betyg av personalen. I den senaste medarbetarenkäten svarade hela 90 procent att de trivs på jobbet. Några skäl till det är stimulerande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor, bra ledarskap och att det finns möjlighet att utvecklas.

AllAgeHub är ett forsknings-, utvecklings- och innovationscenter under uppbyggnad. AllAgeHub ska främja tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster så att människor oavsett ålder och funktionsvariation kan leva självständiga och trygga liv. Verksamheten startade i januari 2017 och uppbyggnadsfasen pågår under en treårsperiod t.o.m. 2019.

AllAgeHub består i dagsläget av ett projektkluster med Göteborgsregionens kommunalförbund, GR, och de tolv medlemskommunerna som största projektägare. Främsta finansiärer är Vinnova, Västra Götalandsregionen och GR-kommunerna. I dag deltar 24 aktörer från både offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och akademi i AllAgeHub-samarbetet. Fler aktörer är intresserade av att samverka och målsättningen är att växa. Läs mer om AllAgeHub på www.allagehub.se.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsinriktat team på fem medarbetare. AllAgeHubs kontor och interaktiva miljö är lokaliserade på Chalmers Teknikpark i anslutning till Johanneberg Science Park.

Ditt ansvar blir att driva AllAgeHub framåt i samarbete med aktörer från offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle. Uppdraget ställer stora krav på att du är flexibel, lösnings- och resultatorienterad. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att driva den påbörjade uppstarten och utvecklingen av AllAgeHub samt leda projektteamet mot uppsatta mål. Det består också av att föra dialog och återrapportera till projektets finansiärer, som i dagsläget består av 12 kommuner, Vinnova och Västra Götalandsregionen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad projektledning.

• Du har en relevant akademisk examen och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

• Du har erfarenhet av att söka externa finansieringsmöjligheter och driva ansökningsprocesser.

• Du är van att samordna flera projekt och har förmåga att driva processer med många ingående samarbetsparter.

• Du är bra på att kommunicera effektivt samt inspirera externa intressenter och entusiasmera medarbetare.

• Det är meriterande om du har arbetat inom innovationssystemet, med affärsutveckling, i samverkansprojekt mellan offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle och/eller med verksamhetsutveckling i offentlig sektor.

• Vi förutsätter att du har ett stort intresse för välfärdsteknik eller tillgängliga boendemiljöer. Men det är inget krav att du arbetat inom områdena tidigare.

• Som person är du prestigelös, kreativ och flexibel och har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du är en trygg person som utmanas av att bygga upp något nytt.

AllAgeHub jobbar med att främja jämställdhet, integration och delaktighet i samhället och välkomnar därför personer med olika bakgrund att söka tjänsten.

Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-11
Referensnummer: A700549

Andra uppgifter:

Ange löneanspråk i din ansökan.

För frågor nås kontaktpersonerna under semestertid följande datum:
Cecilia Bokenstrand: Frågor besvaras den 31 juli samt 1 augusti, klockan 10-15
Ulrica Björner: Frågor besvaras den 7 augusti, klockan 10-15.

Upplysningar lämnas av:

Cecilia Bokenstrand
Avdelningschef
Mobiltelefon: 0705-51 06 50
Telefon: 031-335 5188
E-post: cecilia.bokenstrand@ grkom.se

Ulrica Björner
Koordinator AllAgeHubs interaktiva miljö
Mobiltelefon: 0767-84 08 85
Telefon: 031-335 5336
E-post: ulrica.bjorner@grkom.se

Fackliga företrädare:

Anders Hemborg
Saco-representant
Telefon: 031-335 5072
E-post: anders.hemborg@grkom.se

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Telefon: 031-335 5002
E-post: katarina.kjellqvist@ grkom.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster