Vi söker medarbetare till stadshusets café

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill vara med och utveckla stadshuscaféet till bästa möjliga café varje dag. Tillsammans med en kollega ansvarar ni för caféets leverans, service och utveckling.

Caféet är en central knutpunkt i stadshuset och vi har under de senaste åren satsat hårt på att utveckla och förbättra caféets utbud och service. Vi erbjuder nu ett arbete där man får fortsätta och vara en del av detta förändringsarbete för att våra gäster ska få bästa möjliga caféupplevelse.
Idag gör vi egna smörgåsar, sallader och serverar enklare luncher. Vi har även olika former av catering, framförallt lunchcatering vid olika evenemang i stadshushallen.

Som medarbetare i caféet tillhör du ett serviceteam i stadshuset tillsammans med lokalvårdare, vaktmästare och receptionister. Tillsammans utför ni service till all verksamhet i stadshuset. Teamet är en del av Serviceförvaltningen. Förvaltningen utför regelbundet kundenkäter och du kommer i din roll som cafébiträde att bidra till resultatet genom ditt bemötande och din service till caféets gäster.

I rollen ingår det även att göra beställningar enligt upphandlade avtal, daglig kassahantering och redovisning samt egenkontroll.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som tycker om att utveckla och förverkliga idéer. Ett krav är att du har grundutbildning inom något av områdena kallskänka, konditori, lättare lunchtillagning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska känna till egenkontroll och livsmedelshygien.

Rollen kräver att du är driven, kreativ och social med ett serviceinriktat förhållningssätt. Du utför dina arbetsuppgifter strukturerat, noggrant och är stresstålig. Du klarar av att arbeta självständigt, men även ingå i ett serviceteam där det krävs att alla hjälps åt. I arbetet ingår det en viss administration i form av beställningar och kassaredovisning. För att klara av det kräver vi att du har grundläggande datakunskaper.

Då arbetet innebär kundkontakt både i tal och skrift är det ett krav att du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-25
Referensnummer: A701713

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Lena Hermansson
Enhetschef
Telefon: 031-3151369
E-post: lena.hermansson@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Paula Pettersson
ombud Kommunal
Telefon: 0707690365

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster