Omvårdnadspersonal med adekvat utbildning

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg.
Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Bergmans gruppboende är ett boende med särskild inriktning för personer med demenssjukdom. På Bergmans finns personal dygnet runt med uppgift att tillgodose den demenssjukes behov av särskilt bemötande och förhållningssätt, omsorg och omvårdnad. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt där vi lägger fokus på det friska. Målet är att stärka och tillvarata de boendes egna resurser och att arbeta individinriktat så att livet känns meningsfullt och tryggt. Verksamheten bygger på de boendes delaktighet i vardagen.

Arbetsuppgifter:

Att utifrån beviljat bistånd utföra vård- och omsorgsinsatser, i enlighet med gällande lagstiftning. Att bistå boende med den vård och omsorg de behöver i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning. Arbetet fordrar såväl fysisk och psykisk förmåga att arbeta under hög belastning periodvis.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet från demensomsorgen. Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt, vara kreativ, lyhörd och ansvarstagande. Datorvana är ett krav likaså goda kunskaper i det svenska språket då dokumentation enligt Socialtjänstlagen ingår i arbetsuppgifterna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dokumenterat goda referenser.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 75%
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referensnummer: A744538

Andra uppgifter:

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Vi ber vänligt men bestämt annonsörer och försäljare att inte kontakta oss.

Upplysningar lämnas av:

Kerstin Klint
Enhetschef Gläntan, Glimten, Backen, Rosen
Telefon: 031-97 63 76

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare
Telefon: nås via kommunens växel 031-97 62 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster