Parkarbetare

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Tjänsten är placerad på Tekniska förvaltningen, Stadsmiljöavdelningen som består av drygt 70 personer och under vår- och sommarsäsongen ytterligare ca 30 personer. Tillsammans ansvarar vi för drift och underhåll av stadens allmänna platser, så som gator, gatubelysning, torg, parker, naturområden mm. Stadsmiljöavdelningen utför stora delar av sina åtaganden i egen regi, men anlitar även ett antal externa entreprenörer.

Arbetsuppgifter:

Avdelning Stadsmiljö ansvar för planering, utveckling och drift/underhåll av stadens allmänna platser, så som gator, gatubelysning, torg, parker, naturområden mm. Stadsmiljöavdelningen utför stora delar av sina åtaganden i egen regi, men anlitar även ett antal externa entreprenörer. Avdelningen utför också uppdrag åt andra förvaltningar t.ex. skötsel av idrottsanläggningar, skolgårdar och förskole gårdar.

Arbetsuppgifterna inom Parkverksamheten innefattar bl.a. skötsel av planteringar, badplatser, lekplatser, naturområden mm.

Du kommer jobba i en grupp som fokuserar på helheten och där alla hjälps åt och delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper av parkskötsel. Gillar du att arbeta utomhus, att tänka kreativt och att få vara en del av ett verksamhetsområde som engagerar och berör många då är detta rätt plats för dig.

Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med utbildning inom den gröna sektorn eller som har någon annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha erfarenhet av parkskötsel.
Du skall ha grundläggande datakunskap och B-körkort. Erfarenhet och kunskap om skogsröjning/trädfällning är meriterande.
Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där vi särskilt värdesätter samarbetsförmåga, utvecklingsintresse och att du är en serviceinriktad problemlösare. Att kunna fungera i grupp likväl som att arbeta självständigt är viktiga egenskaper.


Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-22
Referensnummer: A718491

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Thomas Svensson
Enhetschef
Mobiltelefon: 0704-677 479

Fackliga företrädare:

Ari Mäki
Kommunal
Telefon: 0707-69 06 45

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster