Stenungsunds kommun söker ekonom

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

I sektor stödfunktioner ingår Personal, Ekonomi, Kansli, Information & teknik, Näringsliv, Måltid, Folkhälsa och Lokalresursplanering.

Till ekonomienhetens arbetsuppgifter hör bl.a. redovisning samt upprättande av budget, delårsrapporter och årsredovisning.

Arbetsuppgifter:

Stenungsund har en central ekonomifunktion och vi söker nu en kvalificerad ekonom som ska jobba mot våra verksamheter.

I arbetsuppgifterna ingår bl a att medverka i arbetet med budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och prognos samt att vara ett konsultativt stöd till cheferna i ekonomifrågor. Uppdraget omfattar också att självständigt svara för ett kvalificerat utvecklings- och analysarbete inom ekonomiområdet riktat mot verksamheterna samt att vara delaktig i centrala ekonomiska utvecklingsprocesser.

Kvalifikationer:

Du har ekonomexamen från högskola eller universitet. Om du har arbetat med ekonomi inom kommunal verksamhet så är det meriterande. Vi söker dig som är analytisk, serviceinriktad och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. I arbetet ingår att både arbeta självständigt och tillsammans med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du drivs av ett stort engagemang, glädje i arbetet och är inte främmande för utmaningar.

Ekonomifunktionen består idag av 16 personer. Alla ekonomer är centralt placerade och vi har en stor spridning i ålder och erfarenheter. Vi arbetar ständigt med att anpassa och utveckla arbetsprocesserna kring kommunens ekonomi liksom kring själva ekonomrollen och där hoppas vi att du kan vara ett bidrag. Välkommen med din ansökan till Stenungsunds kommun!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tjänsten önskas tillsättas snarast, intervjuer sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-18
Referensnummer: A709422

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Roland Persson
Enhetschef ekonomi
Telefon: 0303-732678
E-post: roland.persson@ stenungsund.se

Erica Bjärsved
Ekonomichef
Telefon: 0303-738302
E-post: erica.bjarsved@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster