Undersköterska/ Stödpedagog/ Stödassistent , c:a 75% TV

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Gruppboenden är en del av verksamheten inom IFO/Funktionshinder i Öckerö kommun. Brukarna har beslut om bostad med stöd och service enligt LSS och verksamheten har sin grund i respekten för brukarens självbestämmande och integritet. Den enskilde skall kunna ha inflytande och medbestämmande över de insatser han/hon får för att kunna leva som andra och ha goda levnadsvillkor.

Nu söker vi en personal med pedagogisk kompetens och hjärta för vår målgrupp som vill ingå i arbetsgruppen på Heinövägens gruppbostad.

Arbetsuppgifter:

Du deltar aktivt i de olika arbetsuppgifterna som innefattar allt från pedagogiskt stöd i den dagliga livsföringen till personlig omvårdnad, samverkan med det övriga nätverket kring brukaren, dokumentation och utvärdering utifrån aktuell genomförandeplan. Du bidrar med att, tillsammans med dina kollegor, arbeta med brukaren i fokus när det gäller att utveckla arbetsmetoder, rutiner och ett professionellt förhållningsätt. Arbetspassen är förlagda veckans alla dagar och kan vara både tidig morgon, sen kväll samt journatt.

Kvalifikationer:

Du ska ha utbildning eller påbyggnadsutbildning från KY/YH eller högskola/universitet som riktar sig till arbete inom socialtjänstens område, samt utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Det är meriterande om Du har erfarenhet av arbete med, personer med utmanande beteende, tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande samt goda kunskaper inom social dokumentation.

Det är viktigt att Du ser möjligheter, är bra på att samarbeta, är lugn, flexibel och har en positiv livssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. c:a 75%
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-30
Referensnummer: A707029

Andra uppgifter:

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar lämnas av:

Catarina Nordqvist
Enhetschef
Telefon: 031-97 63 91

Fackliga företrädare:

Nås via kommunens växel
Telefon: 031-97 62 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster