Fritidspedagog till Tolleredsenheten

Tolleredsenheten ligger i bruksorten Tollered strax öster om Lerum och tillhör skolområde Floda i Lerums kommun. Enheten består av förskola, fritidshem, förskoleklass och grundskola årskurserna 1 till 5. Verksamheter ligger i en grönskande bruksmiljö granne med skog och sjöar. På enheten går totalt ca 160 barn och elever varav ca 95 elever i grundskolan.

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Som fritidspedagog på Tolleredsenheten kommer du att arbeta i en kreativ miljö och bidra till att våra elever får en trygg och stimulerande undervisning i fritidshemmet. Du kommer bland annat att ha ett extra ansvar för planerad rastverksamhet under skoldagen. Du kommer också att ha en aktiv roll i att utveckla undervisningen i fritidshemmet utifrån enhetens systematiska kvalitetsarbete. Du kommer att vara en del av ett arbetslag och arbeta tillsammans med lärare, förskollärare, fritidspedagoger och annan personal för att skapa undervisning av hög kvalité. Du kommer att vara med både under skoldagen och på fritidshemmet.

Kvalifikationer:

Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog eller har annan motsvarande utbildning Du har ett stort engagemang och ett genuint intresse av barns utveckling, lärande och hälsa. Du har förmågan att entusiasmera och engagera elever. Du är lösningsorienterad och tycker om att samverka med både elever, pedagoger och vårdnadshavare. Du är nyfiken och i ditt arbete utgår du ifrån styrdokument, aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Du har ett holistiskt elevcentrerat synsätt.

Stor vikt kommer läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1. Snarast eller enligt överenskommelse

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A701519

Andra uppgifter:

Rekrytering kommer ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Lerums kommun med ca 40 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Charlotte Limberg
Rektor tillika förskolechef
Telefon: 0302-52 21 20
E-post: charlotte.limberg@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Thomas Eriksson
Lärare, företrädare LR
E-post: tomas.eriksson@lerum.se

Annie Hjortby
Förskollärare, företrädare Lärarförbundet
E-post: annie.hjortby@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster