Kalkylsamordnare

Publiceringsdatum: 2017-09-01

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Att forma och ta hand om den växande staden Malmö är bland det roligaste du kan göra! Det vi på gatukontoret gör, är synligt och engagerar Malmöbon. Vår verksamhet spänner över ett brett fält: allt från att ordna arrangemang i stadsmiljön till att underhålla gator, torg och parker. Tillsammans med stadens invånare och besökare skapar vi förutsättningar för ett gott stadsliv.

Arbetsuppgifter

Malmö stad arbetar med att utveckla processen för exploateringsprojekt. Nu söker vi dig som vill ta dig an uppdraget att samordna beräkningar av drift- och underhållskonsekvenser i tidiga projektskeden. Arbetsuppgifterna innebär att säkra korrekta antaganden i tidiga skeden, vanligtvis i samband med att fördjupad översiktsplan beslutas. En viktig del i rollen innebär också att utveckla och säkra exploateringsmodellen utifrån erfarenheter av genomförda projekt.

Du kommer organisatoriskt att tillhöra gatukontorets enhet för drift- och underhållsutveckling, men dina kollegor och samarbetspartners kommer att finnas inom både planerings- och genomförandefunktionerna på gatukontoret och fastighetskontoret.

Kvalifikationer

Du som söker har ingenjörsutbildning med relevant inriktning samt erfarenhet av kalkylering av entreprenadprojekt och/eller framtagande av drift- och underhållskalkyler. Det är meriterande med erfarenhet från drift- och underhållsentreprenader.

De personliga kompetenser som är av vikt för att lyckas i rollen är att du är självgående och har initiativkraft, med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du bör också vara analytiskt lagd vilket innebär att du har en god förståelse för olika samband och kan göra bedömningar utifrån tillgänglig information och analys.

Svenska i tal och skrift krävs, och du har gärna kunskaper i något ytterligare språk.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 171101 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-21

Referensnummer: Gk 870

Kontaktpersoner

  • Tobias Nilsson
  • Avdelningschef
  • 0708-341608

Fackliga företrädare

  • Johan Edgren
  • SACO
  • 040-341320
  • Jessica Grundén
  • Vision
  • 0709-342165

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.