Stödassistent Seatons Allé

Vill du göra skillnad och arbeta på en arbetsplats som ger dig ett betydelsefullt arbete och där du känner dig uppskattad?

Vi söker stödassistenter till gruppbostaden Seatons Allé i Lerum

Seatons Allé är vackert belägen vid sjön Aspen och du kommer att arbeta i en positiv och kompetent arbetsgrupp som sätter brukarna i fokus och som tillsammans med brukarna skapar en meningsfull vardag som bygger på medskapande och trygghet.

Arbetsuppgifter:

Som Stödassistent gör Du det möjligt för personer med olika funktionsnedsättningar att få stöd och hjälp med att få en fungerande vardag och skapa struktur och trygghet . Detta genom att du tillsammans med övrig personal handleder och stöttar brukarna i just deras vardag och planerar och genomför vardagliga aktiviteter för att på så sätt ge dem möjlighet till en stimulerande och aktiv vardag och ett meningsfullt liv.

Vi arbetar med utgångspunkten att de boende skall vara delaktiga och ha en möjlighet att påverka de insatser som häller dem själva. Våra boende skall ges möjlighet att utvecklas mot ett så självständigt liv som möjligt.

Kvalifikationer:

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet av tidigare arbete inom LSS krävs och som stödassistent söker vi dig med godkänd gymnasieexamen från Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska tycka om utmaningar och kunna verka motiverande, ha ett stort engagemang och brukarfokus, vara förändringsorienterad, flexibel samt kunna arbeta med personer med särskilda behov. Arbetet kräver att Du kan arbeta självständigt, kunna fatta egna beslut samt kunna samverka med övriga aktörer runt om. Du ska kunna uttrycka Dig väl i tal och skrift, ha kunskap i gällande lagstiftningar samt ha stor datavana. Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Antal tjänster: 3. Det kommer finnas både tillvidaretjänst ledigt samt tidsbegränsat vikariat samt timvikariat.

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: A714890

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Liza Albin
Enhetschef
Telefon: 0302-522066
E-post: Liza.Albin@lerum.se

Fackliga företrädare:

Mattias Johansson
Kommunal
Telefon: 0302-521000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster