Skolvaktmästare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Rollen som vaktmästare hos oss på Lilla Edets kommun är bred där du kommer få möjlighet till ett varierat praktiskt arbete. Du kommer att ansvara för att öppna och stänga skolan samt hantera dess larm och låssystem, så att eleverna kommer till en trygg skola varje dag.

Du kommer bland annat att:

• Utföra rondering enligt arbetsorder och skriftliga instruktioner
• Bevaka ärenden samt ser till att teknisk utrustning fungerar
• Utföra reparationer och underhåll av möbler, belysning och andra lösa inventarier
• Utföra snickeri och målningsuppdrag
• Ansvara för uthyrning av lokaler samt iordningställande av lokaler inför uthyrning
• Hantera elevskåp samt hjälpa till vid flytt och möblering
• Renhållning och iordningställande av skolgård, förråd och soprum.
• Utföra uppdrag enligt beställning från brukare samt rapportera eventuella avvikelser och felanmälan till fastighetsägare.

I rollen kommer du även köpa in material via datorsystem samt hämta och ta emot leveranser av varor. Du dokumenterar ditt arbete gällande av nedlagd tid och kostnader vilket kräver att du är väl insatt i våra rutiner och bestämmelser. Vintertid ansvarar du för att skotta snö och sanda utanför entréer där du årligen utföra riskanalyser gällande brand, säkerhet och miljö. Fönsterputsning kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer:

Som person är du är lösningsorienterad, flexibel och strukturerad. Innehar en hög anpassningsförmåga och lyhördhet. Du har lätt för att bemöta barn och ungdomar då arbetet är förlagt till skolor och förskolor. Du skall behärska data och ha god systemförståelse samt ha ett utpräglat säkerhetstänk då vi på vaktmästeri- och städenheten värnar om skolans elever och medarbetares säkerhet.

Dina arbetsuppgifter förmedlas främst via skriftiga instruktioner, därmed är kunskap i det svenska språket en förutsättning. Du skall vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Erfarenhet av hantverksyrke och/eller vaktmästeri är ett krav, där fönsterputsning och administration är meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn till eventuella uppsägningstider

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referensnummer: A744292

Upplysningar lämnas av:

Robert Svan
Chef Städ och Vaktmästeri
Telefon: 0520-659744
E-post: robert.svan@lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Bertil Nylén
Vision
Telefon: 0520-422913
E-post: visionilillaedet@ gmail.com

Danuta Jonsson
Kommunal
Telefon: 010-44 28 624
E-post: lillaedet.vanervast@ kommunal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster