Resurspedagog

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder.
Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget.
Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom ; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svensk undervisning, gymnasieförskola och uppdragsutbildningar.Som ett led i Partille kommuns strävan att vara en attraktiv arbetsgivare pågår ett viktigt förändringsarbete. Detta förändringsarbete innebär att du som anställd i Partille kommun under 2017 och framåt kommer ha rätt att utöver den utannonserade tjänstens sysselsättningsgrad själv välja annan sysselsättningsgrad. Heltid skall vara en rättighet, deltid en möjlighet


Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu dig som vill arbeta som resurspedagog på Oxledsskolan.

Oxledsskolan ligger i en skogsnära miljö med stora möjligheter till rika naturupplevelser. Här går cirka 370 elever från förskoleklass till åk 4.
På skolan arbetar förskollärare, lärare och fritidspedagoger i nära samverkan för att utveckla och stödja barnen i deras lärprocess. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja eleven i att inhämta, erövra kunskaper och färdigheter, medverka till att eleven trivs och är trygg samt skapar en god personlig utveckling. Du har även regelbunden och tät kontakt med hemmet och undervisande lärare. Du kommer att finnas som ett stöd i skolarbete och socialt samspel på skoltid och fritidshemstid. Du samarbetar tätt med klassens lärare och fritidspersonal. Handledning av specialpedagog och kontinuerligt samarbete med föräldrar är en naturlig det av uppdraget.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd, särskilt inom autismspektrum. Önskvärt är om du har relevant utbildning.
Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att skapa en inlärningssituation där elevernas nyfikenhet tas tillvara.

Som person är du lyhörd och har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och kollegor.Vi söker en trygg, strukturerad och inkännande person som har lätt att både samarbeta och att sätta tydliga gränser.
Vidare kräver arbetet att du är flexibel och har god förmåga att ta egna initiativ.

Till Oxledsskolan efterfrågas medarbetare som är engagerade, har höga förväntningar på elever, på sig själv och som ser vikten av att samarbeta i ett arbetslag. Är du en av dem är du välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde 180108 Rekrytering kommer ske fortlöpande.
Tidsbegränsat till: 2018-07-06

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A638449/ 2017:808

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Lena Åstedt
Rektor
Mobiltelefon: 0706-159709
Telefon: 031-792 14 58
E-post: lena.astedt@partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster