Undersköterska till Jonseredsgårdens Äldreboende

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.


Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig ett värdefullt arbete med hög trivsel. Du ges möjlighet att se världen genom någon annans ögon, och ge äldre personer ett aktivt och innehållsrikt liv, där trygghet och ett gott bemötande är i fokus. I ditt uppdrag ingår kontakt mannaskap, delegering, social dokumentation , du skall kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift, samt ha data vana, och andra uppdrag utifrån behov.

Kvalifikationer:

Du är utbildad undersköterska, eller har likvärdig utbildning med intresse för människor. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För oss på Jonseredsgården är det viktigt att du är positiv och flexibel, har en god samarbetsförmåga, tar eget ansvar och har ett proffessionellt bemötande både mot brukare, anhöriga och kollegor.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tjänsterna är på 80% med dag-kvällstjänstgöring samt helger.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referensnummer: A735383

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Rekrytering sker under pågående ansökningstid.

Upplysningar lämnas av:

Kerstin Casselblad
Enhetschef
Telefon: 031-7921894
E-post: kerstin.casselblad@ partille.se

Meri Kimoska
Enhetschef
Telefon: 031-7921852
E-post: meri.kimoska@partille.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via Kundcenter. Tel:031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster