Lärare åk 4-6 till Oxledsskolan

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet.

Oxledsskolan ligger naturskönt i södra Sävedalen med naturen som nära granne. Här finns en bred pedagogisk kompetens och verksamhet som stimulerar och respekterar barnets/elevens rätt till en god lärandemiljö. Arbetslagen på Oxledsskolan består av åldershomogena grupper med cirka 60-75 barn i varje. Vi har ett tydligt kunskapsfokus och vi kommer att delta i Läs lyftet till hösten.

Arbetsuppgifter:

Är du en trygg och tydlig pedagog, som drivs av nyfikenhet och lust att utvecklas? Då kommer du att trivas med oss och våra fina elever! Arbetslagen består av åldershomogena grupper med ca 60-75 barn i varje årskurs. Skolan har nu årskurserna f-3 men kommer att växa och få klasser upp till åk 5. Här finns en bred pedagogisk kompetens och verksamhet som stimulerar och respekterar alla barns/elever rätt till en god lärmiljö. Vi har fokus på samarbete, goda relationer och lärande i alla dess former. Det är viktigt för oss att värna om ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö.
Vi som blir dina nya arbetskamrater är lärare, fritidspedagoger och förskoleklasslärare som gemensamt driver skolans utveckling.
Varje vecka, finns avsatt tid för samarbete och utveckling av undervisning. Vi utgår från en metod för kollegialt lärande, ÄDK, som har variationsteorin som utgångspunkt. Samplanering är viktigt för oss, eftersom det är en kvalitetssäkring för eleverna och en möjlighet att ständigt utvecklas tillsammans.


Kvalifikationer:

Vi söker dig med högskoleutbildning som lärare 4-6. Du får gärna ha kunskaper gällande språkutvecklande arbetssätt, IKT i undervisningen eller tydliggörande pedagogik.
Du är nytänkande och framåtskridande i olika metoder för lärande. Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel. Med fokus uppnår du resultat och tar ansvar för ditt uppdrag. Självklart visar du respekt och ett gott omdöme i ditt förhållande till barn och vuxna. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Erfarenhet är önskvärt.
Vi söker kompetenta lärare för äldre åldrar:
- som vill arbeta för en lärmiljö som är inspirerande och stimulerande för barnen.
Kunskaper gällande Mattematik, Naturorientering, Svenska, Samhällsorientering Engelska samt Teknik är meriterande.
- Som tillsammans med arbetslaget ansvarar för, planerar och genomför det pedagogiska arbetet,
- som aktivt deltar i skolans arbetslags- och förbättringsarbete samt arbeta mot skolans mål, uppdrag och prioriterade områden

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-10-02. Tillträde efter övereneskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-26
Referensnummer: A392222/ 2017:806

Andra uppgifter:

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Lena Åstedt
Rektor
Mobiltelefon: 0706-159709
Telefon: 031-792 14 58
E-post: lena.astedt@partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 031-792 17 95
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster