Vill du vara med som vikarierande enhetschef i gemensamt ledarskap och utveckla framtidens hemtjänst

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Som enhetschef och medarbetare i Partille kommuns hemtjänst är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. I samarbete med dina medarbetare får du som vikarierande Enhetschef för hemtjänstlaget i Sävedalen, i gemensamt ledarskap med befintlig Enhetschef, tillsammans möjlighet att påverka framtidens hemtjänst. Hemtjänstens arbete utgår från brukarfokus genom salutogent förhållningssätt och arbete med ständiga förbättringar.
Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. I Partille värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare. Hos oss gör du skillnad. Vikariatet beräknas pågå ett år med eventuell möjlighet till förlängning.
Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Äldreomsorgen med nätverksinriktning över verksamhetsgränserna. Utifrån brukarens behov, nu och framåt, vill vi tillsammans med dig forma och utveckla en framtida attraktiv hemtjänst för såväl medarbetare som för brukarna. Tillsammans med dina kollegor vill du göra Partille lite bättre.

Kvalifikationer:

Du har högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning och tidigare erfarenhet av ledarskap.

Som vikarierande enhetschef får du tillsammans med din chefskollega personal- och arbetsmiljöansvar för ca 80 medarbetare. I Partille Kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar våra ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling.
Samhället, invånarnas och därmed brukarnas behov är under ständig förändring och därför fokuserar vi på utveckling inom hemtjänsten som ger utrymme för olikheter och skapar dynamik. Samtidigt måste vi anpassa oss efter politiska beslut, vilket gör vårt arbete både varierat och komplext.

Rollen innebär många interna och externa kontakter, vilka ställer höga krav på att du är kommunikativ, både i tal och i skrift.

Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter.
Här har du möjlighet att göra skillnad i folks vardag på riktigt.
Välkommen till Partille Kommun!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Vikariat på ett år. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-29
Referensnummer: A711905

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Gunilla Lundgren
Avdelningschef
Telefon: 031-792 16 20

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster