FÖRSKOLLÄRARE - Smedby

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en Förskollärare.

Arbetsplats: Förskolan Smedby.

I Hedemora kommun arbetar förskolorna utifrån en gemensam pedagogisk plattform som beskriver förskolans grundsyn.
Förskolorna ska utveckla ett reflekterande, undersökande och projektinriktat arbetssätt där den pedagogiska plattformen ska förverkligas och ligga till grund. Förskolan satsar på kompetensutveckling inom pedagogisk dokumentation, språkutveckling, natur och teknikområden.

I kommunens förskolor arbetar man aktivt med miljön och alla förskolor är Grön Flagg certifierade. Kommunen arbetar aktivt med jämställdhet.


Förskolorna i Hedemora kommun har sen hösten 2015 pedagogista/pedagogisk utvecklare, som är med och leder dig och arbetslaget kring det systematiska kvalitetsarbetet.
Vi har även avtal kring pedagogisk utvecklingstid a´6 timmar/veckan, fria pedagogiska måltider och fria arbetskläder för utomhusbruk.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med förskollärarutbildning. Pedagogista utbildning är meriterande. Viktiga egenskaper är utvecklingsbenägenhet samt god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Övrigt:

Ansök snarast då intervjuer sker löpande.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15

Arbetsgivarens referensnummer: BN 122/17

Upplysningar lämnas av:

Linda Hases
Förskolechef
Telefon: 0225-343 10

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka