Förskollärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vårt arbete på Gossagårdens förskola.

Vår vision är att det på Gossagårdens förskola sker det respektfulla mötet mellan pedagoger, barn och vårdnadshavare. Mötena ska präglas av nyfikenhet på varandra och verksamheten ska genomsyras utav glädje av att lära och leka tillsammans.

Tillsammans bygger vi upp en verksamhet som lägger grunden för ett livslångt lärande för våra barn. Gossagården har fem avdelningar. I dagsläget är förskolans verksamhet förlagd i moduler, men det kommer byggas en helt ny förskola. Förskolan ligger i det expansiva området Lödöse/Ekeberg där det finns massor av möjligheter. Det är lätt att pendla hit och förskolan ligger bara 10 minuters promenad från pendelstationen.

Vår förskola är en plats där varje barn får möjlighet att utvecklas och lära. Tillsammans med övriga i arbetslaget kommer du ge barnen på förskolan en lustfylld och utvecklande verksamhet. Den pedagogiska dokumentationen använder du tillsammans med dina kollegor som grund för reflektion, diskussion och utveckling. Du kommer i ditt arbete med barnen lägga stor vikt vid värdegrundsarbetet. Våra två utvecklingspedagoger har ett förstärkt uppdrag kring att leda den pedagogiska utvecklingen på förskolan.

I kommunen arbetar vi med fokus på förhållningssätt och värdegrund utifrån våra styrdokument Lpfö-98/10 och plan mot diskriminering och kränkande behandling.

I Lilla Edets kommun ser vi måltiden som en viktig aktivitet i det lustfyllda pedagogiska arbetet med barnen på förskolan. Vi har därför avgiftsfri pedagogisk lunch. Vi satsar på kompetensutveckling för att höja kvalitet och samsyn på våra förskolor. Du har därför möjlighet att gå utbildning i ICDP - Vägledande samtal i kommunens regi.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare. Vi ser att du har erfarenhet och intresse av att utveckla arbetet mot de yngre barnen.

Du sätter barnen och ditt uppdrag i fokus och är trygg i din yrkesroll. Ditt arbetssätt är engagerande och du ser det som en självklarhet att vara en del av barnens lärande.

Du har lätt för att samarbeta med kollegor, föräldrar, ledning och andra aktörer. Du är nyfiken, lösningsfokuserad och tycker att samarbete och helhetssyn är viktigt för barnens och förskolans utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse med hänsyn till eventuella uppsägningstider.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A735830

Andra uppgifter:

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkra rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Upplysningar lämnas av:

Pia Mattsson
Förskolechef
Telefon: 0520-65 99 93
E-post: pia.mattsson@lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Annika Liljemark
Lärarförbundet
Telefon: 073-544 56 29
E-post: lararforbundet@ lillaedet.lararforbundet.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster