Stenungsunds kommun söker 2 kockar till Måltidsfunktionen

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

I sektor stödfunktioner ingår Personal, Ekonomi, Kansli, Fastighet, Information & teknik, Näringsliv, Måltid, Folkhälsa och Lokalresursplanering.

Vi har ett öppet klimat där du alltid kan få hjälp och stöd från kollegor och chef. Hos oss kommer du att beredas stora möjligheter till delaktighet, nytänkande och egen utveckling.

Arbetsuppgifter:

Måltidfunktionen ansvarar för tillagning, transport och servering av måltider till äldreomsorg, särskilda boenden, förskola, fritidshem, grundskola och gymnasieskola. Funktionen skall verka för hälsosamma matvanor som motverkar kostrelaterade sjukdomar och stämmer överens med en hållbar utveckling.

Måltidsverksamheten består av centralköken Nösnäs A-plan, Getskär och Tallåsen. Dessutom 9 tillagningskök förskola samt 5 mottagningskök förskola, 4 tillagningskök skola och ytterligare 6 mottagningskök skola, med totalt ca 65 medarbetare.

Vi söker DIG som vill arbeta som kock i våra fina produktionskök. Som kock kommer du vara del av ett engagerat team, där ett bra resultat står i fokus. Som kock ansvarar du för förberedelse, tillagning och leverans av rätter av hög kvalitet. Vi strävar efter att producera så mycket som möjligt från grunden. Vi vill bidra till minskad miljöpåverkan och strävar därför efter ett hållbart arbetssätt. Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för matlagning bidrar till en bättre vardag för våra gäster.

Kvalifikationer:

Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost inom skola och äldreomsorg. Du är driftig och tar egna initiativ.
Du har lätt för att samarbeta med ledning, personal och gäster inom kommunen.

Vi ser att du har dokumenterad kockutbildning och bred praktisk erfarenhet och teoretisk kunskap av yrket. Som kock skall du självständigt kunna utföra alla förekommande uppgifter i ett kök. Du skall även medverka till att utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås. Du skall vara driven och ansvarsfull, samt kunna se helheten i vad som krävs i ett kök.

Vi har många kvinnor inom vår organisation och ser gärna manliga sökande.

För oss är det viktigt att du kan bemöta våra kunder vänligt och professionellt. För dig är det självklart att vara ett ansikte utåt för Måltidsfunktionen, ditt är uppdrag är viktigt då du ges möjlighet att utveckla verksamheten på ett positivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi kräver att du har kockutbildning och det är önskvärt att du har minst två års arbetslivserfarenhet som kock.


Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema. Du kommer arbeta på schema och tjänstgöra huvudsakligen vardagar. Schemalagd helgtjänstgöring kan ev. förekomma.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: A729011

Andra uppgifter:

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet.

Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Upplysningar lämnas av:

Anna Wejdin
Funktionschef
Telefon: 0303-738625
E-post: anna.wejdin@ stenungsund.se

Erika Lundberg
Enhetschef
Telefon: 0303-732961
E-post: erika.lundberg@ stenungsund.se

Maria Höghäll
Enhetschef
Telefon: 0303-73 87 13
E-post: maria.hoghall@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster