Legitimerad fysioterapeut

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.
Verksamhetsområdet hälsa och bistånd är en del av den sociala sektorn i Härryda kommun. Inom verksamhetsområdet finns enheter för biståndshandläggning, kommunal hälso- och sjukvård samt förebyggande och hälsofrämjande arbete. Rehabenhetens uppdrag omfattar rehabilitering till patienter som är inskrivna i den kommunala hälso- och sjukvården. Målet för verksamheten är att i möjligaste mån förbättra eller bibehålla funktioner, aktivitetsförmåga och självständighet hos den enskilde. Insatser utförs i det egna hemmet, både i ordinärt och särskilt boende inom vård och omsorg, funktionshinder, på korttidsenhet och på daglig verksamhet.

Rehabenheten utgår från Hönekulla Gård i Mölnlycke med ansvar för alla geografiska delar i Härryda kommun. På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter och enhetschef. 2018 får Rehabenheten utökade resurser för ytterligare en fysioterapeut tjänst.


Arbetsuppgifter:

Som fysioterapeut ansvarar du för bedömning samt planering och genomförande av tränings- och behandlingsinsatser samt hjälpmedelsförskrivning utifrån gemensamt uppsatta mål i patientens rehabplan. Vi tillämpar ett konsultativt arbetssätt och instruerar, delegerar och handleder omvårdnadspersonal i rehabiliteringsarbetet. Arbetet innebär nära samverkan i team och samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterska, omvårdnadspersonal samt samverkan med andra aktörer t ex biståndshandläggare.

Vi erbjuder dig ett stimulerade arbete med eget ansvar tillsammans med trevliga kollegor och god gemenskap.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse för kommunal hälso- och sjukvård, att arbeta med människor i deras hemmiljö samt teamarbete. Du har god kunskap om förflyttningsteknik och hjälpmedelsförskrivning inom området personliftar samt erfarenhet av att handleda och stödja omvårdnadspersonal.

Arbetet kräver att du kan ta eget ansvar och initiativ. Du kan arbeta självständigt och organisera och planera ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. God förmåga att uttrycka sig på svenska både i tal och skrift samt god datavana erfordras. Körkort för personbil är ett krav. Erfarenhet inom kommunal rehabilitering eller psykiatri är meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-04-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referensnummer: A743574

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Malin Borg
Enhetschef
Telefon: 031-724 65 76

Fackliga företrädare:

Anette Berg
Fysioterapeuterna
Telefon: 031-724 65 51

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster