Är du vår enhetschef för PartilleRehab?

PartilleRehab ansvarar för rehabiliterade insatser för partillebor inskrivna i den kommunala hemsjukvården samt bedriver mottagning inom primärvård i Västra Götaland, Vårdval Rehab.
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare, och människor som arbetar och verkar i kommunen, ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 700 anställda att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Välkommen till Partille kommun!

Arbetsuppgifter:

Som enhetschef får du personal- och arbetsmiljöansvar för cirka 30 kompetenta medarbetare; legitimerade fysioterapeuter och arbetsterapeuter, receptionspersonal och rehabassistent. I Partille kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar våra ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling.
Som enhetschef för PartilleRehab är du tillsammans med dina medarbetare viktig – för våra invånare och för vår framtid. Rollen erbjuder varierande arbetsuppgifter för att såväl utveckla enheten som hälso- och sjukvården inom förvaltningen och bedriva en konkurrenskraftig verksamhet.


Viktiga delar i ditt arbete är att kunna formulera och kommunicera verksamhetens mål, att skapa delaktighet och samsyn samt att följa upp verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår även: ansvar för att kvalitetssäkra utförandet, budgetansvar, personal- och arbetsmiljöansvar, ansvar för verksamhetsutveckling utifrån aktuell forskning och att delta i arbetsgrupper/nätverk.
Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare.

Du kommer att ingå i avdelning Bistånd och Hälsas ledningsgrupp, där du har en aktiv del i det utvecklingsarbete som pågår inom avdelningen som helhet. Vi erbjuder dig ett inspirerande och utmanande uppdrag där du driver och deltar i förändringsarbete på kort och lång sikt tillsammans med kollegor och medarbetare.

Kvalifikationer:

Du har relevant högskoleutbildning och tidigare erfarenhet av mål- och resultatinriktat ledarskap.
Vi söker Dig som har ett tydligt intresse för helheten samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter både internt och externt, så som exempelvis primärvård och sluten vård.

Som person är du prestigelös, lyhörd, självständig, strukturerad och handlingskraftig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån mål och ekonomiska ramar. Du leder genom klara mandat till medarbetarna och verkar för att nå de uppsatta målen tillsammans med, och genom, medarbetarna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referensnummer: A735297

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Christin Hannu
Avdelningschef
Telefon: 031-792 96 81

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via Kundcenter. Tel:031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster