Drivna vikarier till Äldreboende i Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och förgylla tillvaron för våra äldre kan det här vara jobbet för dig!

Bemanningsenheten i Västra Göteborg söker nu sociala, arbetsvilliga, självständiga och omhändertagande medarbetare för behovsanställning mot våra äldreboenden.

Vår äldreomsorg arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt där den enskildes förmåga och önskan är i fokus. Vi utgår från Göteborgsmodellen, som ger omsorgstagaren ett ökat inflytande på det stöd som är beviljat från biståndsenhet enligt socialtjänstlagen. Arbetssättet ska leda till en god och säker omsorg.

Arbetet på äldreboende innebär att hjälpa äldre personer med personlig omvårdnad, måltider, normalt förekommande arbetsuppgifter i hemmet och aktiviteter såsom promenader och utflykter.

Personalen jobbar med att ta hand om flera brukare i gemensam miljö och skapa trivsel och livsglädje.

Det kan förekomma vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning. Du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete där du förväntas ta stort eget ansvar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har utbildning (färdig eller pågående) inom vård, omsorg, beteendevetenskap, socialt arbete eller erfarenhet från äldreomsorg, men det är inte ett absolut krav.

Du tycker om att arbeta med människor och har en positiv och humanistisk människosyn. Du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Personlig mognad är en värdefull egenskap. Andra egenskaper som efterfrågas är att du har initiativförmåga och god problemlösningsförmåga – både självständigt och i team.

För att kunna jobba genom vår bemanningsenhet är det viktigt att du har god vana av att hantera dator och mobiltelefon. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift krävs också för jobbet.

Låter tjänsten som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde: omgående

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A701023

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Carina Månsson
Enhetschef Bemanningsenheten
E-post: carina.mansson@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Astrid Gustafsson
Kommunal
Telefon: 031-3664823, 0736-664467

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster