Timvikarier till Sävedalens Omsorgsteam

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Sävedalens omsorgsteam söker timvikarier. Sävedalen består av ett Omsorgsteam och Brattåskärrs trygghetsboende- båda delar är hemtjänstverksamhet. Dina arbetsuppgifter består av omvårdnad och service insatser samt dokumentation. I uppdraget ingår också att förbättra våra brukares livskvalité och trygghet.

Kvalifikationer:

Du ska ha intresse och känsla för omsorg och äldre människor. Erfarenhet inom äldreomsorgen samt B-körkort är meriterande. Det är en fördel om du har utbildning inom vård och omsorg, men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år. I arbetet ingår daglig social dokumentation, vilket innebär att du måste kunna utrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift samt ha en god datorvana.

Antal tjänster: 6

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Intervjuer och anställning kommer ske fortlöpande.
Tidsbegränsat till: 2018-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referensnummer: A736958

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Linn Wik
Enhetschef Sävedalen
Telefon: 031-792 98 77

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster