Modersmålslärare i portugisiska

Välkommen att arbeta i Lerum, en stabil och framåtsträvande kommun.
På enheten för modersmål och studiehandledning får du 21 kollegor att samarbeta, dela erfarenheter och trivas med. Vårt fokus är pedagogisk utveckling, professionalitet och arbetsglädje
Lärarna på modersmålsenheten i Lerum undervisar i 19 olika språk. Vi är en tillräckligt stor enhet för att ha bra samarbete, kollegialt lärande och utbyte av idéer och tillräckligt liten enhet för att alla ska komma till tals och påverka arbetssätt och hur vi organiserar oss. Alla tillsvidareanställda lärare har dator/IPad och de flesta även telefon.
Vi har våra möteslokaler och arbetsrum på biblioteket och i gymnasiet som ligger centralt i Lerum och till vilka det är lätt att ta sig med buss/tåg.

Arbetsuppgifter:

Arbetet består av modersmålsundervisning utifrån kursplanerna, studiehandledning, deltagande på möten och kompetensutveckling. Planering, genomförande, utvärdering och utveckling av det pedagogiska arbetet sker såväl självständigt som tillsammans i arbetslaget. Tjänsten är ambulerande vilket innebär att du undervisar elever på flera skolor. En gång i veckan träffas arbetslaget för gemensamt arbete.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig modersmålslärare eller har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har goda didaktiska kunskaper i portugisiska och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du är flexibel i ditt pedagogiska upplägg och möter eleverna med respekt, uppmuntran och höga förväntningar. I mötet med personal på skolorna är du samarbets- och lösningsorienterad samtidigt som du är tydlig med vad ditt uppdrag är. Arbetet kräver att du har en god vana i att hantera digitala verktyg.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-29

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referensnummer: A741693

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Marija Stiskalo
Chef modersmål och studiehandledning
Telefon: 0302-521301
E-post: marija.stiskalo@lerum.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster