Biomedicinsk analytiker klinisk fysiologi

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Till Visby lasarett, vackert beläget strax utanför ringmuren och vid Östersjöns strand, söker vi nu dig som vill göra livsviktiga insatser i ett engagerat flerprofessionellt personalgäng. Arbetsplatsen är Kliniskt fysiologiskt och neurofysiologiskt laboratorium som ingår i LaboratorieMedicinskt Centrum Gotland.
Vi har ett multidisciplinärt sjukhuslaboratorium där vi lägger stor vikt vid vårt kvalitetsarbete och arbetar med ständiga förbättringar. LMCG är indelat i Fyslab, Kemlab, Blodcentral, Mikrobiologi, Antikoagulantia-mottagning och Vattenlab.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga men varierande arbetsuppgifter på kliniskt fysiologiskt och neurofysiologiskt laboratorium. Arbetsuppgifterna består av undersökningar inom fysiologi och neurofysiologi. Arbetet, som är mycket omväxlande, kräver självständighet och förmåga att fatta egna beslut.

Du arbetar dagtid på schema.

För mer information om LaboratorieMedicinskt Centrum Gotland, besök vår hemsida:
http://gotland.se/lmcg

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning. Befattningen ställer höga krav på eget ansvar och kvalitetstänkande. Erfarenhet av arbete inom neurofysiologi är meriterande liksom erfarenhet av ultraljudsundersökningar av hjärta. Du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i team vilket förutsätter god samarbetsförmåga men också att du kan arbeta självständigt. Du har ett professionellt förhållningssätt mot beställare och patienter. Vi uppskattar nytänkande och initiativförmåga.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

 • Arbetsplats
  Laboratoriemedicinskt centrum Gotland, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
 • Anställningsform
  Tillsvidareanställning
 • Omfattning
  Heltid
 • Tillträdesbeskrivning
  Tillträde enligt ök
 • Antal tjänster
  1

Kontakt

 • Michel Silvestri
  Enhetschef Laboratoriemedicinskt Centrum Gotland
  0498-268431, 0704-477604
 • Marie Bosarfve
  sektionsledare fyslabb
  0498-263421
 • Fackliga representanter
 • Kerstin Wessman
  Vårdförbundet
  0498-268430
 • Ida Johansson
  Naturvetarna
  0498-268430

Ansökan

 • Arbetsgivarens referensnummer
  A701684
 • Sista ansökningsdatum
  2018-01-07

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på

Läs mer: http://www.gotland.com/leva

Skriv utSkriv ut