Undersköterska Ekebackens SÄBO

Vi söker dig som vill jobba hos oss då vår kollega ska gå på föräldraledighet i drygt ett år.
Arbetstiden varierar mellan kl. 07.00-22.30 och vi arbetar dag, kväll och varannan helg enligt schema.
Ekebacken är ett demensboende som ligger i vackra Floda i Lerums kommun.

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska eller vårdbiträde kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta med brukare som är i behov av hjälp och stöttning i sin vardag. Varje arbetspass börjar och slutar med en överrapportering. Du kommer att få utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter efter genomgången utbildning. Inför anställningen kommer du att få gå bredvid ordinarie personal för att lära dig våra brukare samt våra rutiner och riktlinjer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är undersköterska eller vårdbiträde med det lilla extra och som har ett genuint intresse av människor, trivsel och gemenskap. Tidigare kunskaper i demens och vård av äldre är meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Datavana är ett krav och stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2018-01-01
Tidsbegränsat till: 2019-04-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-06
Referensnummer: A720038

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Anna Klingberg
Enhetschef Ekebacken
Telefon: 0302-52 24 60
E-post: anna.klingberg@lerum.se

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 0302-52 14 68

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster