Tillbaka

Drifttekniker till fastighetsavdelningen på ÖSK

Hultsfred och Högsby kommuner har samordnat den tekniska verksamheten i Östra Smålands Kommunalteknikförbund (ÖSK). ÖSK har sitt huvudsäte i Hultsfred. Förbundet har tre avdelningar: Fastighet, gata/park och VA/renhållning. ÖSK omfattar idag ca 70 anställda i två kommuner.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Rollen som drifttekniker innebär att du kommer att jobba med alla delar i en fastighet som exempelvis värme, ventilation, storkökutrustning, hissar, VVS, snickeri, målning, brandlarm m.m., Arbetet är mycket utåtriktat då du arbetar tillsammans med ÖSK:s kunder större delen av din arbetstid. Rollen innebär resor dagligen inom delar av Hultsfreds kommun. I tjänsten kan beredskapstjänstgöring förekomma.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har praktisk utbildning inom el, ventilation m.m. och erfarenhet av arbete som exempelvis servicetekniker, elektriker eller inom VVS.
Förståelse och intresse för teknik av olika slag, god datorvana, flytande svenska i tal och skrift. El behörighet är meriterande och B-körkort är ett krav.

Vi söker dig med förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad, värderar kundkontakt och vinner lätt förtroende hos andra människor. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper hos oss på ÖSK.

Kontaktperson(er)

Semmy Lingefjord
Arbetsledare
Telefon: 0495-24 07 02
E-post: semmy.lingefjord@ osk.hultsfred.se

Fackliga kontaktpersoner

Kommunal
Telefon: 0495-240000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-30

Arbetsgivarens referensnummer A623100


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Sök jobbet här >>