Administratör/LVS inom IFO/FH

Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 49 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter:

Tycker du om utmaningar, är ordningsam, flexibel och trivs med att möta människor i ditt arbete? Då kan det här vara uppdraget för dig! Vi erbjuder ett arbete med hög självständighet och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i vår administrationsenhet som har till uppdrag att ge stöd och service till chefer inom sektor Individ- och familjeomsorg/Funktionshinder.

Dina arbetsuppgifter kommer främst innefatta Lokalt verksamhetsstöd (LVS) i Treserva men även att vara ett stöd till enhetschefer i deras uppföljning av såväl verksamhet som ekonomi.

Du kommer tillhöra vår administrativa enhet som är en engagerad och positiv arbetsgrupp, där dina erfarenheter, tankar och idéer tas tillvara!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot vår verksamhet. Du ska ha erfarenhet av arbete som LVS i Treserva, gärna inom IFO/FH. Självklart behärskar du även Officepaketet och du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning i Excel. Har du även erfarenhet av handläggning och administration inom myndighetsutövning ser vi det som meriterande.

Du är en positiv person som trivs med att arbeta i team tillsammans med andra. Arbetet kräver en hög social kompetens och att du är serviceinriktad. Du behöver vara öppen för utmaningar och vilja leverera lösningar på olika problem. Arbetet ställer även krav på att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samt att du är noggrann även under tidspress. Då uppdraget är brett behöver du kunna strukturera ditt eget arbete samt ha ett stort mått av ordningssinne.

Eftersom arbetet innebär både muntlig och skriftlig kommunikation behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har även lätt för att sätta dig in i nya datasystem och trivs med att arbeta i flera system samtidigt och förstår hur de påverkar varandra.

Vi ser fram emot din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A700102

Andra uppgifter:

Urval sker löpande.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Anders Blackås
Enhetschef
Telefon: 031-366 94 32

Fackliga företrädare:

Sophie Wikman
Vision
Telefon: 031-366 88 22

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster