Biträdande rektor till Munkegärdeskolan

Munkegärdeskolan ligger ett par kilometer norr om Kungälvs centrum. På skolan går det drygt 300 elever i åk 7-9 och här arbetar runt 30 personer. Munkgärdesskolans vision är att vara en trygg skola med ett öppet klimat där alla stimuleras att nå så långt som möjligt. Här får eleverna använda digitala verktyg som en naturlig del av lärandet och alla elever har tillgång till ett eget digitalt verktyg.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en biträdande rektor som ska att arbeta i ett delat ledarskap tillsammans med rektor. I arbetet ingår chefskap för delar av personalen. Arbetet innebär att arbeta tillsammans med rektor i vissa frågor, såsom organisation och skolutveckling. Därutöver kommer det också att ingå ett antal egna ansvarsområden som rektorer delegerar. I arbetet ingår även deltagande i Kungälvs kommuns ledningsgrupp för grundskolan.

Kvalifikationer:

Du är en strukturerad person med ett tydligt ledarskap, god organisationsförmåga och som trivs att arbeta i ett delat ledarskap. Du förväntas ha god samarbetsförmåga och samtidigt ta ett stort eget ansvar. Att kunna prioritera och vara flexibel är andra viktiga egenskaper. Du förväntas arbeta för en god arbetsmiljö för elever och personal samt ha elevernas lärande i fokus. Du behöver ha en pedagogisk utbildning och erfarenhet av arbete på högstadiet. Ledar-och chefserfarenhet är meriterande. Du förväntas ha förmåga att arbeta utifrån Kungälvs kommuns värderingar: medborgarfokus, helhetssyn och lärande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid. 50% med möjlighet till heltid
Tillträde: 2018-04-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referensnummer: A745189

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Cristine Lysell
tf verksamhetschef grundskola
Telefon: 0303-238413

Fackliga företrädare:

Maria Härnborg
Sveriges skolledarförbund
Telefon: 0303 - 207640

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Marianne Rasmussen
LR
Telefon: 0702 - 916417

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster