Timavlönad hos oss – en början på din karriär eller en möjlighet att styra över din egen tid.

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Arbetsuppgifter:

Letar du efter ett självständigt, ansvarsfullt, spännande och givande arbete med möjlighet att göra skillnad? Vill du få möjlighet att bredda dina kunskaper, träffa nya arbetskamrater och samtidigt få möjlighet att påverka när du själv vill arbeta? Då har vi jobbet för dig!

Vi på bemanningsenheten i Alingsås kommun letar hela tiden efter nya timvikarier, inte bara till hemtjänst, äldreboenden, personlig assistans, boende för ensamkommande, grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL utan även till skola och barnomsorg.

Via vårt koncept ”en väg in” får du chans att arbeta inom en eller flera av våra verksamheter. Inom alla våra verksamheter arbetar vi självklart under tystnadsplikt och för arbete med barn och ungdomar krävs att du uppvisar ett giltigt belastningsregister.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor i alla åldrar. Du ska se ett gott bemötande som en självklarhet. Du ska vara lyhörd inför andra människors behov och vilja samt möta dessa med respekt och god service. Din ansvarskänsla och goda samarbetsförmåga är något som vi båda värdesätter.

Eftersom vi arbetar med människor, allt från unga till äldre, är det viktigt att vår kommunikation fungerar i alla verksamheter. Vi ställer därför krav på att du kan hantera det svenska språket i tal, förståelse och skrift. För att få möjlighet att vikariera hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Det är bra om du har utbildning eller erfarenhet inom någon av verksamheterna men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt, men inte ett krav.

Antal tjänster: 100

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referensnummer: A719612

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Mikael Lindberg
Rekryterare
Telefon: 0322-617078
E-post: mikael.lindberg@ alingsas.se

Lovisa Stenbäcken
Rekryterare
Telefon: 0322-617079
E-post: lovisa.stenbacken@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster