Glasbergsskolan söker lärare Ma/No

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!Arbetsuppgifter:

Nu kan du få möjlighet att jobba i en modern lärmiljö med fantastiska elever i år 4-6 och i nära samarbete med kompetenta och erfarna lärarkollegor. På Glasbergsskolan samverkar förskollärare, fritidspedagoger och lärare kring barnen i arbetslag, som tillsammans har ansvar för barnet under hela dagen. Glasbergsskolan är en målinriktad skola som har god måluppfyllelse, men som inte nöjer sig med det utan som ska bli ännu bättre och lyftas mot de högsta höjderna. I år genom specialpedagogiklyftet. Vi fortsätter även utvecklingen av GAFE och vår verkstad, där vi utvecklar makerkulturen och skapar både med traditionella material och med IT. Kulturen på Glasbergsskolan präglas av nytänkande och framåtanda. En personalgrupp som ser möjligheter och som är stolta över sitt jobb och sin skola. En skola med flera nationella och internationella kontakter. En skola med gott rykte och med ett stabilt elevunderlag, som vi hoppas att du ska lockas av att söka till.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fördjupade ämneskunskaper i Ma/No och som har stor förmåga att dela med dig av dessa till våra elever. Du är en kunnig och kreativ lärare med förmåga att stimulera barns aktiva lärande och skaparglädje. Du brinner för ditt jobb och utvecklar arbetssätt och arbetsformer medvetet, själv och tillsammans med andra utifrån elevers olika behov.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-14

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-10
Referensnummer: A697135

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Fredrika Mattsson
Tf Rektor
Mobiltelefon: 0704-677944

Fackliga företrädare:

Anna Alfred
Lärare
Mobiltelefon: 0709-908389

Ida Öberg
Lärarnas Riksförbund
Mobiltelefon: 0709-908389

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster