Stödassistenter natt till Kroksdals Gruppboende


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


Individ- och familjeavdelningens enhet för funktionshinder startar ett nytt LSS-boende med 6 lägenheter i Skärhamn, Kroksdals gruppboende. Beräknad start är 1 november 2017.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara med att starta upp det nybyggda gruppboendet. Arbetet innebär att under nattetid svara för en trygg, säker och harmonisk omvårdnad på gruppboendet. Boendet riktar sig mot personer med kognitiva och/eller neuropsykiatriska funktionsvariationer. Tillsammans med dina kollegor och övrigt nätverk runt brukaren, arbetar du individanpassat, lågaffektivt, med tålamod och mycket humor. Arbetet ska ske i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål. Det arbete vi utför ska präglas av en mycket hög kvalitet som skapar trygghet för de boende.

Kvalifikationer:

Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder samt att du har erfarenhet och kunskap om diagnoser inom LSS. Du bör vara en lugn, stabil och trygg person som kan arbeta strukturerat, både självständigt och i grupp. Du är engagerad och ansvarstagande och har förmåga att självständigt planera arbetspassets uppgifter. Vi ser gärna att du är lösningsfokuserad och ödmjuk i ditt sätt att arbeta. Du har god datavana och goda kunskaper i svenska språket då kommunikation och dokumentation är ett kontinuerligt inslag i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kunskap i lågaffektivt bemötande samt AKK, exempelvis tecken som stöd ser vi som meriterande.
Krav på körkort föreligger.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 60%-70%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema. Natt
Tillträde: 2017-11-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-20
Referensnummer: Soc 2017/151

Andra uppgifter:

Vi intervjuar löpande under rekryteringen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Ann-Christin Måneskiöld
Enhetschef
Telefon: 0304-60 10 55

Ingegerd Standar
Gruppledare
Telefon: 0304-601245

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0304-60 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster