Vaktmästare till Lundby

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 51 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 800 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

Arbetsuppgifter:

Vi söker vaktmästare till vår stadsdelsgemensamma vaktmästarfunktion inom Intern service. Du ingår i ett team med engagerade, professionella och ansvarsfulla vaktmästare. I teamet ansvarar ni gemensamt för flera hus till exempel skola, förskola och äldreboende. Jobbet som vaktmästare är mycket omväxlande och dina arbetsuppgifter innebär både förebyggande underhåll och uppdrag på inkomna arbetsordrar, bland annat:

- Fastighetsskötsel som vi ansvarar för enligt fastighetsägaren och överenskommen x-lista
- Underhåll av inventarier och utrustning
- Iordningställande lokaler och utrustning
- Kundkontakter med exempelvis besökare, chefer och medarbetare
- Viss lås- och larmhantering, samt vara anläggningsskötare för brandlarm
- Åtgärder vid skadegörelse och inbrott
- Tillsyn och felanmälan
- Miljöinriktad sophantering
- Förebyggande skadearbete
- Vara vaktmästare under Gothia och Partille cup
v.27 respektive v.29

Kvalifikationer:

Du har gymnasiekompetens med relevant inriktning, några års arbetserfarenhet inom arbetsområdet samt IT-kunskaper. Körkort B är ett krav.

Det är viktigt att du är flexibel, noggrann och har utpräglad servicekänsla. Du måste ha lätt för att arbeta tillsammans med övriga kollegor och vara lyhörd och samarbetsvillig gentemot besökare och personal. Du är inte främmande för arbete med pedagoger och barn på exempelvis en skola. Eftersom arbetet till stor del innebär att samverka med andra är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid kompetens där vi bland annat tänker oss att du är en självständig problemlösare med förmåga att kunna se vad som behöver göras. I ditt arbete träffar du många människor och vi ser det därför som viktigt att du har ett gott bemötande gentemot dem du träffar i arbetet.
Eftersom tjänsten innebär vissa fysiskt krävande arbetsuppgifter är god fysik en förutsättning.

Meriterande utbildning och erfarenhet:
SBA
Ergonomi
Licens heta arbeten
Lås och larm
Utbildning HLR och första hjälpen
Arbetsmiljöutbildning
Grundläggande elkunskap

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde 2017-11-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referensnummer: 17/294

Andra uppgifter:

Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Kristina Lettegård
Enhetschef
Telefon: 031-366 76 52

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-366 72 05

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster