Måltidsservice i Lerums kommun söker timvikariekockar

Vi söker matglada och serviceinriktade kockar till våra kök i Måltidsservice, Lerums kommun. Du kommer att få ett omväxlade och roligt jobb.
Inom Måltidsservice lagar vi dagligen mat till våra gäster i våra förskolor, skolor och äldreboenden. Måltidsservice jobbar aktivt med kommunens vision genom att vi har ett fokus på ekologiska inköp, minskat matsvinn, klimatsmarta måltider m.m.


Lerums kommun med ca 40 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består av att laga och servera måltider vid våra kök på våra äldreboenden i Lerums kommun samt andra förekommande arbetsuppgifter i kök.

Du som söker är utåtriktad, ansvarsfull, och har vana att arbeta självständigt inom restaurang eller storkök. Du har lätt för att lära, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper om specialkost och konsistenser. Framförallt tycker du att det är inspirerande att möta kunder och gäster och att ge god service.
Arbetstiderna varierar, alla dagar mellan kl. 07.00-17.30

Kvalifikationer:

Vi ser att du studerar till kock eller har utbildning från hotell- och restaurang, varm- och kallkök, eller erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 1 år. Du ska ha kunskap och utbildning i livsmedelshygien, egenkontrollprogram och datorvana samt kunskaper från olika specialkoster.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2017-09-08

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-03
Referensnummer: A696961

Andra uppgifter:


Arbetstiderna varierar, alla dagar mellan kl. 07.00-17.30.

Upplysningar lämnas av:

Lena Wennberg
Enhetssamordnare
E-post: lena.wennberg@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster