Grundskollärare Svenska i kombination med annat ämne till Vättleskolan 4-9

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 51 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder.

Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso- och sjukvård samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 4000 anställda i förvaltningen.

Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete. Här får du vara med och uppfinna!
Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Vättleskolan 4-9 är en grundskola som har engagerade medarbetare. Vi vill att alla elever ska lämna Vättleskolan 4-9 med stolthet över sina prestationer såväl socialt som kunskapsmässigt.

Detta förutsätter att du som medarbetare är intresserad av mänsklig utveckling och inriktad på att planera och genomföra undervisning där alla elevers förutsättningar tas till vara. Din yrkesskicklighet omsätts i rätt beslut och gott bemötande i såväl undervisning som på andra arenor för möten med elever och vårdnadshavare.

Vättleskolan 4-9 har en gemensam språkpolicy ett språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Denna språkpolicy kommer att påverka hur du planerar och genomför din undervisning.
Vättleskolan 4-9 har en Arbetsorganisation med arbetslag och husmöten och en Utvecklarorganisation med ämnesgrupper, digitaliseringslyftet och utvecklingsgrupper där du kommer vara med och påverka skolans utveckling.

Vättleskolan 4-9 är idag en iPad en till en skola. Du behöver ha ett intresse för att använda modern teknik i din undervisning och kommer tillsammans med övriga lärare att utveckla din förmåga att planera och genomföra undervisning med användandet av IT-baserade planeringsverktyg.

Du analyserar dina elevers resultat och utmanar dem att klara kunskapskraven för de högre betygen och engagerar dig i analysen gällande skolans resultat i ditt/dina ämnen. Trygg skola, förbättrad folkhälsa och högre måluppfyllelse är fokusområden på Vättleskolan 4-9!

Kvalifikationer:

Du är en utbildad lärare som har förmåga att utveckla, planera och genomföra undervisning med användning av digitala verktyg och miljöer och vill fortsätta att utveckla planering och undervisning i flerspråkig miljö.

Du kan välja och anpassa digitala verktyg och miljöer till elevernas förutsättningar, inte minst för elever med funktionsnedsättning och för elever i behov av särskilt stöd. I förhållande till skolans värdegrund kan du hantera etiska och juridiska frågor som uppstår i samband med elevers användning av digitala verktyg och miljöer.

Du har god kommunikativ förmåga i så väl tal som skrift. Du är uppdaterad inom pedagogisk forskning och har förmåga att omsätta forskning och beprövad erfarenhet i ditt arbete för att förbättra former undervisning som gynnar elevernas lärande.

Du vill verka för en skola som elever, vårdnadshavare och politik kan vara stolta över och som vårdnadshavare gärna väljer för sina barn.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08. Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: A717112

Andra uppgifter:

Provanställning kan tillämpas.

I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänlig men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Alan Navberg, biträdande rektor Vättleskolan
Mobiltelefon: 072-255 71 60

Catharina Herou, rektor Vättleskolan
Telefon: 031-365 15 75, 070-377 98 78

Fackliga företrädare:

Terje Adkins, Lärarförbundet
Telefon: 031-701 53 90
E-post: terje.adkins@ goteborg.lararforbundet.se

Ulla Stålstedt Ghose, Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-365 24 79
E-post: ulla.stalstedt.ghose@ angered.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster