Verksamhetssekreterare, område skolformerVill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt?
Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu dig som vill arbeta som Verksamhetssekreterare inom område skolformer hos oss i Örgryte-Härlanda.

I tjänsten som verksamhetssekreterare kommer du att ha ett nära samarbete med våra rektorer och många gånger vara vårt ansikte utåt, då du även handlägger skolinspektionsanmälningar samt ansvarar för synpunktshantering. Du kommer ha kontakt med våra elevers föräldrar då du utreder klagomål på undervisningen och vi värdesätter därför att du trivs i en serviceinriktad roll där bemötande är A och O.

Tjänsten som verksamhetssekreterare är en rolig och omväxlande tjänst där du bland annat kommer att få agera chefsstöd, genom exempelvis framtagande av beslutsunderlag och dylikt, i frågor som område skola ställs inför. Vidare har du ansvar för att kartlägga våra lärarbehörigheter och uppföljning av vår handlingsplan för lokaler då stadsdelen är mitt i en elevökning som medför expansion av våra skolor samt nybyggnationer. Du kommer även vara samordnare kring stadsbidrag som skolorna kan ta del av från Skolverket.

Tjänsten är direkt underställd områdeschef för skolformer och omfattar även nära samarbete med områdets andra verksamhetssekreterare och andra stödfunktioner i förvaltningen

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning med relevant inriktning. Har du erfarenhet av skoladministrativa arbetsuppgifter ser vi det som meriterande. Tjänsten kräver att du har kunskap kring skoljuridiska frågor, goda IT kunskaper samt att du behärskar Excel på en bra nivå. Likaså att du besitter förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift.

I och med att du är vårt ansikte utåt vid exempelvis klagomål från föräldrar värdesätter vi att du är serviceinriktad med ett gott bemötande. Du ska ha viljan och förmågan att hjälpa till och anstränger dig för att leverera lösningar. För att lyckas med detta krävs det att du kan lyssna in och förstå människor du möter i din yrkesroll samt att du är tillmötesgående och har en positiv attityd.

Vidare kräver rollen att du arbetar strukturerat och tar ansvar för ditt arbete. Du kan sätta upp tydliga mål och planer aktiviteter och projekt med god framförhållning samt tar ansvar för att arbetet blir gjort inom uppsatta tidsramar.

Som verksamhetssekreterare har du många kontaktytor vilket gör att det är viktigt att du kan samarbeta tillsammans med andra för att hantera uppgifter och nå uppsatta mål. Det är viktigt att du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Vi ser fram emot att träffa vår nya kollega, varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde Januari 2018 eller enligt ö.k

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: 350/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Upplysningar lämnas av:

Lena Nyberg
Områdeschef
Telefon: 031-365 60 40

Fackliga företrädare:

Eva K Halleröd
Vision
Mobiltelefon: 0722-46 89 13

Niklas Sjöström
Vision
Telefon: 031-365 52 50

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster