Speciallärare

Diserödsskolan ligger i Romelanda, 7 km norr om Kungälv, ca 30 min bilresa från Göteborg. Diserödsskolan är en F-6 skolan, med 370 elever. Vi är en växande skola, som får ett ökat elevantal och har därför möjlighet att utöka vår personalstyrka och vår elevhälsa. I skolan arbetar personalen årskursvis i team. I teamet finns lärare, förskollärare eller fritidspedagoger representerade. De träffas varje vecka och organiserar sitt arbete utifrån elevernas lärande och utveckling.
Vi lägger stor vikt vid att arbeta för en trygg skola och ett gott bemötande. Vi arbetar löpande för att utveckla vår verksamhet och vårt samarbete mellan kollegor är en viktig faktor i detta arbete.

Arbetsuppgifter:

Som speciallärare på Diserödsskolan kommer du arbeta förebyggande med elevhälsan och ha en tydlig roll i elevhälsoarbetet. Du kommer samarbeta nära med skolans nuvarande speciallärare och specialpedagog. Vi söker dig som är flexibel och kan ta stort självständigt ansvar för att analysera behov och göra bedömningar. Du kommer i huvudsak delta och hålla i undervisning på individ och gruppnivå. Vi vill att du har kompetens för olika pedagogiska utredningar och det krävs att du är väl insatt i styrdokument och aktuell forskning. Du har ett nära samarbete med de olika arbetslagen på skolan och du kommer att arbeta på organisations- grupp och individnivå och i nära samarbete med skolans elevhälsa och rektor i syfte att bidra till systematiskt kvalitetsarbete. Du har god kompetens kring stödjande digitala verktyg.

Kvalifikationer:

Utbildad speciallärare eller specialpedagog med lärarlegitimation och erfarenhet av arbete i åk 1-6.
Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A701375

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Anna Andersson
rektor
Telefon: 0303-23 85 19

Monika Ringblom
Biträdande rektor
Telefon: 0303-23 85 17

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
E-post: lararforbundet@ kungalv.lararforbundet.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster