SOMMARVIKARIER till HEMTJÄNSTEN i Hedemora kommun

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att genom att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. Detta innebär bland annat att Hedemora kommuns fokusområden är integration, jämställdhet och miljö. Vi erbjuder goda boendemiljöer, bra förskolor och skolor samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen söker Sommarvikarier till hemtjänsten.

Vill du jobba med ett fartfyllt och flexibelt arbete? Då ska du söka till hemtjänsten. Vi ser positivt till om du som söker till oss även vill/kan arbeta som timvikarie under våren. Vi erbjuder månadslön till alla semestervikarier som går på schema under sommaren!

Om tjänsten: Brukaren i hemmet får insatser för daglig vård och omsorg utifrån biståndshandläggarens beslut. Planeringen av arbetet fås av Lifecare och kunskap i att hantera smartphone/smarttelefon krävs då telefonen är ett stort hjälpmedel i arbetet.

Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga medarbetare ge god vård och omsorg samt stöd till våra brukare. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer:

• B-körkort för manuell växel.
• Studerat SAS grund eller annan språkkompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (svenska).
• Datavana krävs för dokumentation.
• Du måste ha fyllt 18 år.
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad, engagemang för målgruppen och flexibilitet är viktiga egenskaper.

Meriterande kvalifikationer:
• Utbildad undersköterska eller har erfarenhet från arbete inom vård och omsorg.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

Välkommen med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Timlön, månadslön. Intervjuer sker löpande.
Antal platser: 1. Flera tjänster.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-14

Arbetsgivarens referensnummer: VO 14/18

Upplysningar lämnas av:

Johanna Sjöholm
Enhetschef
Telefon: 0225-344 59

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel.
Telefon: 0225-340 00

Tillbaka