Kock till Gymnasiet i Lerums kommun

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40 000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. Välkommen till Lerums kommun, vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar! För mer information läs mer på www.lerum.se

Inom Måltidsservice lagar vi dagligen mat till våra gäster i våra förskolor, skolor och äldreboenden. Måltidsservice jobbar aktivt med kommunens vision genom att vi har ett fokus på ekologiska inköp, minskat matsvinn, klimatsmarta måltider m.m.

Arbetsuppgifter:

Vi söker Dig som letar efter ett omväxlande och roligt arbete, där du har möjlighet att göra skillnad för våra elever.

Som kock ansvarar du för förberedelse, tillagning och leverans av rätter av hög kvalitet. Vårt mål är att laga så mycket mat som möjligt från grunden. Du kommer ingå i ett team om nio personer där vi samarbetar och hjälper varandra med arbetsuppgifterna.
Vi tillagar 3 rätter varje dag varav minst en är en miljömåltid. Vi vill att eleverna ska välja att äta på skolan och vill därför erbjuda attraktiva måltider som passar alla.

Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för matlagning bidrar till en bättre vardag för våra gäster!

Kvalifikationer:

Vi ser att du har utbildning från hotell- och restaurang, varm- och kallkök, eller erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 3 år. Som kock ska du självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, laga specialkost och utföra egenkontroll. Du ska även medverka till att utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås. Vi vill bidra till minskad miljöpåverkan och strävar därför efter att laga fler måltider från grunden med stort inslag av vegetariska rätter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

God datorvana och erfarenhet av inköp är också en merit.
Då arbetet även kräver dokumentation behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-19
Referensnummer: A712377

Andra uppgifter:

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Med hänvisning till Lagen om registerkontroll måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

I Lerum arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdscheckar.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Johanna Jensen
Enhetschef Måltid
Telefon: 0302 522287
E-post: johanna.jensen@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster