Lärare för skolår 1-6 till Tunge skola

Solberga skolenhet ligger i ett naturnära område c:a 15 km norr om Kungälv. Enheten består av Kode skola så F-2 med flera fritidshem och Tunge skola så 3-6 . Där finns även fritidshem och öppen fritidsverksamhet. På skolorna arbetar vi i åldershomogena klasser men har temaarbeten i årskurs -integrerade grupper. Vi är särskilt intresserade av natur och miljö.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en klasslärare till årskurs 3 med möjlighet att få följa klassen till år 6. Vi söker dig som är duktig på att skapa en god lärmiljö som gör att eleverna lyckas i sitt lärande. Du kommer att ingå i ett arbetslag där vi jobbar i team tätt tillsammans med skolan specialpedagog. Du kommer få vara med i nästa läsårs utvecklingsområde som är att utveckla den digitala kompetensen både för pedagoger och elever. Vi har också ett kollegialt utvecklingsarbete inom bedömning för lärande som kommer fortgå.

Kvalifikationer:

Vi ser helst att du är behörig i matematik och svenska, önskvärt med behörighet även i fler ämnen. Vi vill att du är en person som i alla situationer tar barnens perspektiv och hävdar läroplanens värdegrund och syn på lärande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-14

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-12
Referensnummer: A695290

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Maria Härnborg
Rektor
Telefon: 0303 - 238190

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Marianne Rasmussen
LR
Telefon: 0303-23 80 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster