SOMMARVIKARIER SÖKES - Undersköterskor och Vårdbiträden

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Vård- och omsorgsförvaltningen söker sommarvikarier, vi söker undersköterskor och vårdbiträden.

Vi i Hedemora kommun tycker att det skulle vara roligt om du ville bli en av våra många fantastiska medarbetare. Vi ser positivt till om du som söker till oss även vill/kan arbeta som timvikarie under våren. Vi erbjuder månadslön till alla semestervikarier som går på schema under sommaren!

Arbetsuppgifter: Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga medarbetare ge god vård och omsorg samt stöd till våra boende. Du är behjälplig med exempelvis olika serviceinsatser, personlig omvårdnad, måltidsituationer m.m. Din insats är viktig och gör skillnad för individen. Du tillför ett värde i vardagen för någon annan och hjälper dem med olika insatser för att de ska kunna leva det liv de önskar.

Du kommer arbeta som vikarie inom något av våra områden: Vård och omsorgsboenden, Hemtjänst, Personlig assistans eller Gruppbostäder. Ange gärna i ansökan inom vilket område du önskar arbeta.

Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, helg och även natt på vissa arbetsplatser.

Kvalifikationer:

• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad, engagemang för målgruppen och flexibilitet är viktiga egenskaper.
• Studerat SAS grund eller annan språkkompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (svenska).
• Datavana krävs för dokumentation.
• Du måste ha fyllt 18 år.
• B-körkort är ett krav för arbete inom hemtjänst och inom några gruppbostäder och personlig assistans ärenden.

Meriterande kvalifikationer:
• Utbildad undersköterska eller har erfarenhet från arbete inom vård och omsorg.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse, anställning sker löpande, ansök snarast.
Antal platser: 1. Flera tjänster.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-28

Arbetsgivarens referensnummer: VO 1/18

Upplysningar lämnas av:

Johanna Sjöholm
Bemmaningschef
Telefon: 0225-344 59
E-post: johanna.sjoholm@ hedemora.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka