Fritidspedagog till Kopperskolan

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola. Det går ca 5.500 barn/elever inom verksamheterna.
I Sektor Utbildning ingår även Gymnasium, Vuxenutbildningen samt Kultur- och Fritid.

Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.


Kopperskolan ligger lugnt och naturskönt nära centrum och idrottsanläggningar. Här finns idag drygt 300 elever från F-6 .

Kopperskolan strävar efter en god värdegrund, med glädje och engagemang, vilket är en förutsättning för ett positivt lärande. Tillsammans arbetar vi för att skapa en god gemenskap i klasser och arbetslag.Arbetsuppgifter:

Kopperskolan söker en fritidspedagog som tycker om att arbeta med barns pedagogiska utveckling och lärande. Du skapar en utvecklande och stimulerande lärmiljö. Vi ser även att du har ett medvetet och engagerat förhållningssätt, samt fokus på det pedagogiska uppdraget.
Du är aktivt med och driver förändrings- och utvecklingsarbeten och ansvarar tillsammans med arbetslaget, för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument. Du är flexibel, ser möjligheter och tar vara på de utmaningar du har framför dig.

Kvalifikationer:

- Har högskoleutbildning som lärare i fritidshem, alternativt fritidspedagog
- Erfarenhet från liknande arbete är meriterande
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vi erbjuder
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde: Snarast , eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referensnummer: A705777

Andra uppgifter:

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Enligt skollagen krävs legitimation. Du som saknar legitimation kan anställas på tidsbegränsad anställning.


Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Tina Ekeroos
Rektor
Telefon: 0303-73 20 76
E-post: tina.ekeroos@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster