Tångeröds förskola söker 2 förskollärare


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


Tångeröds förskola är belägen nära naturen och har havet som granne dessa båda blir till ett naturligt inslag i verksamheten.

Tångeröds förskola 8 avdelningar. Fyra avdelningar för äldre barn Och fyra avdelningar för yngre barn. På Tångeröd förskola har vi haft möjligheten att tänka till utifrån ett barnperspektiv när vi byggde ut förskolan som blev klar augusti 2016. Förskolan är byggd i samma stil som den gamla delen, lite lägre och mer hemlikmiljö, detta för att barnen ska kunna känna sammanhang omkring sin omvärld.


Förskolan har ett nära samarbete, som verkar för att förbättra barns kunskap och engagemang i miljö och klimatfrågor.
Vi synliggör lärandet!

Arbetsuppgifter:

Som förskollärare ansvarar du tillsammans med arbetslaget för att läroplanens mål och intentioner förverkligas. Du har huvudansvaret för den pedagogiska utvecklingen och arbetar målinriktat med våra prioriterade mål.
Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet, har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du är självgående, strukturerad och ordningsam. Du har förmågan att se barns olika intressen och behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa. Du är trygg i rollen som förskollärare och känner en stolthet för ditt jobb. Vi arbetar efter vår vision.Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och är väl förtrogen med innebörden av nationella och lokala styrdokument.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referensnummer: buf 2017/476

Andra uppgifter:

Intervjuer görs löpande.

För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Tjörns kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.

Tjörns Kommun är en av Sveriges växande kommuner och kännetecknas av Hav och kust och entreprenad. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! Vi är en kommun där idéer och visioner blir verklighet – därför behöver vi dig!Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Linda Markus
Förskolechef
Mobiltelefon: 0766-34 19 42
Telefon: 0304-60 19 42

Fackliga företrädare:

Robert Hallding
Lärarförbundet
Telefon: 0304-601000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster