Barnskötare till förskolan tillhörande Östad skolenhet

Östad skolenhet ligger i Sjöviks samhälle nära gränsen till Alingsås. Här arbetar ca 30 personer inom skola f-5, fritidshem och Björnens och Björkhyddans förskolor. Vi söker nu en barnskötare till Björkhyddans förskola och en av avdelningarna där.

Arbetsuppgifter:

Du arbetar tillsammans med tre förskollärare i en barngrupp med alla pedagogiska uppgifter som förekommer. Förskollärare ansvarar för planering av undervisning och aktiviteter som spänner över hela dagen.
Tjänstens omfattning är 80%.
Anställningen är i första hand på tre månader, men med trolig förlängning terminen ut. Det kan också bli aktuellt med en tidigare start.

Kvalifikationer:


Vi vill gärna att du är utbildad barnskötare eller har annan relevant utbildning. Du ska helst ha någon form av utbildning och framför allt erfarenhet och intresse av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Du ska vara trygg i din yrkesroll, strukturerad och ha god framförhållning men behöver också vara flexibel och kunna möta situationer som kan uppstå i barngruppen.

Antal tjänster: 1. En

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08
Tidsbegränsat till: 2018-03-09

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-03
Referensnummer: A719534

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Lena Antonsson
Rektor, förskolechef
Mobiltelefon: 0727 451919
Telefon: 0302 521919
E-post: lena.antonsson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster