Förskollärare/ lärare i fritidshem, Garnvindeskolan

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Garnvindeskolan ligger centralt i Skepplanda i norra delen av Ale kommun. Skolan är en trygg F-3-skola med goda resultat. Vi arbetar för att elevernas hela dag ska bli så bra som möjligt. Bland våra redskap finns bland annat skolans trygghetsgrupp, vår skolskog och vårt miljötänk där vi är stolta över vår Gröna flagg.
Skolan erbjuder rastaktiviteter flera dagar i veckan, vilket är en viktig del i vårt trygghetsarbete. Vi arbetar i tre spår med elever i blandade åldrar F-3. I varje spår finns det ett fritidshem.
På Garnvindeskolan arbetar vi utifrån ledorden - Leka, Lära och Leva. Vi utgår från det kompetenta barnet, där elevinflytande och delaktighet är en viktig del i arbetet. För oss är det viktigt att arbeta för en varierad skoldag där glädje, lärande och utveckling av förmågor står i fokus under hela dagen. På Garnvindeskolan har vi alltid elevens bästa i fokus.

Vi söker nu en förskollärare/lärare i fritidshem till förskoleklass.

Arbetsuppgifter:

Du är en del i arbetslagets dagliga pedagogiska arbete både under skoltid och fritidshemstid. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten. För oss är det viktigt att du har en väl utvecklad värdegrund där allas lika värde står i fokus. Eftersom barnens delaktighet och inflytande över lärprocessen är central behöver du också ha ett tydligt demokratiskt förhållningssätt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare/lärare i fritidshem.
Du har god samarbetsförmåga. Du använder digitala verktyg som en naturlig del i det pedagogiska arbetet.
Vid rekryteringen kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde i januari 2018. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referensnummer: A738401

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Malin Friberg
Rektor Garnvindeskolan
Telefon: 0303-33 04 91

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster