Byggprojektledare

Kungälvs kommun är en dynamisk kommun som växer snabbt med 400 bostäder per år, fler nya skolor, ett nytt handelscentrum och intressanta projekt i stadskärnan och olika tätorter. Kungälvs kommun är unik med sina båda fästningar, Bohus och Carlsten, som ger karaktär och vittnar om en lång historia. Här finns många intressanta uppdrag i varierande miljöer från städer och orter till landsbygd och kust. I Kungälv ska det vara gott och leva och det arbetar vi gemensamt för varje dag.

Enheten Projekt- och Programledning, en del av sektor Samhälle och Utveckling i Kungälvs Kommun, svarar för utredningar i tidiga skeden, projektledning och genomförande av olika typer av byggnationer. Investeringstakten är hög och många nya spännande projekt väntar. Enheten är under uppbyggnad, men har en bra grund att stå på i ett väl genomtänkt projektledningssystem (XLPM). Nära samarbete sker med enheterna plan samt mark- och exploatering. Projekt- och Programledning arbetar med kommunens kärnverksamheter, infrastrukturprojekt och exploateringsprojekt i en gemensam portfölj för alla tillväxt projekt.

Arbetsuppgifter:

Som byggprojektledare ingår du i ett team av projektledare, programledare och stödfunktioner. I rollen ingår bl.a. utredningar och förstudier, projektera och projektleda ny-, till-, och ombyggnation. Tjänsten innehåller primärt uppgifter som rör uppförande av byggnader för kommunal verksamhet exempelvis skollokaler, förskolor, äldreboenden och boende inom LSS. Enheten spänner över möjligheten att som projektledare vara del av eller driva mark- och- anläggningsprojekt.

Kvalifikationer:

Som person är du kommunikativ och lyhörd, med ett genuint kund-och brukarfokus. Du är strukturerad, drivande och en god administratör. Det är viktigt att du är målinriktad med fokus på projektetens ekonomi och kvalitet. Som projektledare är det viktigt med goda ledaregenskaper samt ett kommunikativt och tydligt förhållningssätt, med god förmåga att samarbeta.
Du har med fördel några års erfarenhet av byggprojektledning, samt:
• Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens införskaffad genom arbetslivserfarenhet
• B-Körkort

Meriterande
• Erfarenhet/kunskap om offentlig upphandling
• Fördjupad kunskap från högskola inom projektledning och/eller certifierad inom PMI eller liknande
• KA
• BAS-P

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A701705

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Martina Hermans
enhetschef Plan
Telefon: 0303-239584

Fackliga företrädare:

Carin Lundin (nåbar 8-9 aug)
Vision
Telefon: 0303-239333

Maria Sandberg (nåbar 10-11 aug)
Sveriges ingenjörer
Telefon: 0303-23 96 65

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster