Förskollärare till Furulundskolan Furans förskoleklass

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom ; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svensk undervisning, gymnasieförskola och uppdragsutbildningar.


Skolan är uppdelad på två enheter, Furan och Lunden. Furan är den äldre enheten som funnits sedan bostadsområdet byggdes. Här inryms de yngre barnen, från förskoleklasserna till skolår 5. Lunden är den nyare enheten och här finns de äldre eleverna upp till skolår 9. Vi har cirka 700 barn/elever i förskoleklasserna, den integrerade skolan - skolbarnsomsorgen och grundskolan år 1-9.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som förskollärare eller nyligen studerat till förskollärare. Här finns utrymme för dig som är nyfiken, kreativ och driftig att förverkliga dina pedagogiska ideér.Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik skola - alla dagar! Vi tillvaratar varandras olikheter och ser det som en tillgång i den dagliga verksamheten.Den pedagogiska dokumentationen synliggör lärande processerna och ska vara en naturlig del i en förskollärares arbete.
Du arbetar i ett pedagogteam bestående av 4 st förskollärare och 1 st fritidspedagog som tillsammans arbetar med två förskoleklasser.

Kvalifikationer:

- Du har ett tydligt barnfokus i mötet med dina
elever och deras lärande.
- Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet.
- Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2017-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-09
Referensnummer: A700283 / UN/2017:10

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Björn Söderqvist Ceder
Rektor
Telefon: 031-792 99 34
E-post: Bjorn.SoderqvistCeder@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 031-792 97 55
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster