Enhetschef måltid

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord

I sektor stödfunktioner ingår Personal, Ekonomi, Kansli, Fastighet, Information & teknik, Näringsliv, Måltid, Folhälsa och Lokalresursplanering.

Måltidsverksamheten ansvarar för tillagning, transport och servering av måltider till äldreomsorg, särskilda boenden, förskola, fritidshem, grundskola och gymnasieskola. Funktionen skall verka för hälsosamma matvanor som motverkar kostrelaterade sjukdomar och stämmer överens med en hållbar utveckling. Måltidsproduktionen är intäktsfinansierad. Måltidsverksamheten består av centralköken Nösnäs A-plan, Getskär och Tallåsen. Dessutom 9 tillagningskök förskola samt 5 mottagningskök förskola, 4 tillagningskök skola och ytterligare 6 mottagningskök skola, med totalt ca 65 medarbetare.

Som enhetschef kommer du att ansvara för ett av tre chefsområden som innefattar skolor med tillagningskök samt äldreomsorg. Du kommer att ingå i Måltids ledningsgrupp. Vi är en liten ledningsgrupp med hög kompetens som arbetar i ett nära samarbete. Vi har ett öppet klimat där du alltid kan få hjälp och stöd från kollegor och chef. Hos oss kommer du att beredas stora möjligheter till delaktighet, nytänkande och egen utveckling.

Arbetsuppgifter:

Som chef hos oss vill vi att du tillsammans med Måltids ledningsgrupp utvecklar måltidsverksamheten utifrån uppsatta mål och riktlinjer. Att leda medarbetarna genom öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt och med ett hälsofrämjande synsätt. Du ansvarar bl.a. för personal, arbetsmiljö, ekonomi och kostfrågor inom ditt område. Inom ditt område; äldreomsorg och skolor med tillagningskök.

Du har resultatenhetsansvar vilket innebär att du har budget-, arbetsmiljö- och personalansvar för din enhet samt ansvar för verksamhetens kvalitet och utvecklingsarbete. Som enhetschef för Måltid leder och organiserar du ca 20-25 medarbetare.

Som chef i Stenungsunds kommun kommer du att erbjudas vårt chefsutvecklingsprogram, mentorskap, friskvårdsbidrag samt engagerade kollegor.

Kvalifikationer:

Profil:
Du har förmågan att driva utvecklingsarbete. Du är trygg, drivande och målinriktad i ditt ledarskap. Som ledare är du coachande och kommunikativ och kan skapa ett engagemang och motivation hos dina medarbetare. Du är en strukturerad och kreativ problemlösare som ser möjligheter och har en positiv attityd till din omgivning.

Du är lyhörd för våra kunders behov. Du har naturligtvis ett gediget intresse av mat och måltidsupplevelser.

Bakgrund:
Du har en gedigen erfarenhet av praktiskt arbete inom privat eller offentlig måltidverksamhet, samt av att leda medarbetare i denna typ av verksamheten. Det är meriterande om du har högskoleutbildning som kostekonom eller kostvetare eller annan utbildningsbakgrund som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Har du erfarenhet av diet- allergifrågor är även det meriterande. B-körkort krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare. Arbetsgivaren kan komma att tillämpa provanställning vid denna rekrytering.
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-20
Referensnummer: A700758

Andra uppgifter:

Intervjuer planeras att påbörjas vecka 35
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet.

Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Anna Wejdin
Funktionschef Måltid
Telefon: 0303-738625
E-post: anna.wejdin@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster