Stödassistent till boenden med särskild service för vuxna, Örgryte-Härlanda

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Vill du ingå i ett team med stödassistenter och stödpedagog som tillsammans planerar och utvecklar verksamheten utifrån brukarnas behov? Då kanske du är rätt stödassistent för vår verksamhet. Vi söker nu en kollega till vår gruppbostad för vuxna med förvärvade hjärnskador.

Som stödassistent värdesätter vi att du har ett stort engagemang och intresse av att arbeta med personer som har förvärvade hjärnskador. Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete där fokus ligger på att främja individens förutsättningar. Hos oss får du möjligheten att vara med i verksamhetens olika utvecklingsfaser.

Arbetet består av varierande arbetsuppgifter som innebär både pedagogiskt och praktiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad, dokumentation samt att arbeta efter genomförandeplaner. Vidare ingår läkemedelshantering efter delegering samt att vara delaktig i att skapa ett kvalitativt boende utifrån varje brukares individuella behov och förutsättningar. I uppdraget ingår att medverka i upprättandet och uppföljning av genomförandeplaner, vilka utgör grunden i att kvalitetssäkra våra insatser.

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha examen från omvårdnadsutbildning på gymnasial nivå med inriktning mot funktionshinder. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av arbete med personer med förvärvade hjärnskador.

I rollen som stödassistent är det viktigt att du har förmågan att skapa dig en förståelse för de människor du möter i ditt arbete, i syfte att förstå deras behov och önskemål. Du ser vikten av det personliga mötet, är tillmötesgående och har en positiv attityd i din yrkesroll. Vidare arbetar du för att etiska förhållningssätt och värdegrunder levandehålls och bidrar till att brukarnas självbestämmande respekteras i alla situationer. Att du kan arbeta strukturerat med god samarbetsförmåga är något som vi värdesätter. Då du arbetar nära såväl brukare, anhöriga och kollegor är muntlig kommunikationsförmåga av största vikt där du kan anpassa din kommunikation efter individ.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: 501/17

Andra uppgifter:

Arbetet innebär schemalagd arbetstid fördelat på dag, kväll och arbete varannan helg ingår. Vi använder Time Care Planering för verksamhetsanpassade och påverkningsbara scheman.

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Michael Dahlman
Enhetschef
Telefon: 031-365 62 45

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 16

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster