Barnskötare till Aspenässkolan

Aspenässkolan är en F-5 skola med cirka 380 elever som, ligger vid sjön Aspen i västra Lerum.
På Aspenässkolan arbetar vi i arbetslag med framåtanda och utvecklingsfokus. Vi arbetar gemensamt för att nå vår vision -Pedagogisk framkant och ett elevresultat i världsklass. Vårt utvecklingsfokus är Värdeskapande lärande och inkludering. Vi är mycket stolta över Aspenäsenhetens verksamhet!

Här finns många engagerade medarbetare och som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med drivna och initiativrika kollegor som sätter barn, utveckling och lärande i centrum. Enheten har en god struktur, vi skapar tillsammans ett gott salutogent arbetsklimat och hos oss finns stora möjligheter att utvecklas.
Läs gärna vår kvalitetsrapport för 2016, där vi berättar om vår verksamhet, vår arbetslagsutveckling samt om våra prioriterade mål i det systematiska kvalitetsarbetet.


Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta tillsammans med lärare i skola och fritidshem där det finns elever i behov av extra stöd. Det kan innebära att du ibland arbetar enskilt med en elev eller i mindre grupper i skola och på fritidshemmet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som:
-har erfarenhet av arbete med elever som behöver extra stöd.
-är lyhörd för barns olika behov
-kan sätta gränser
-är stresstålig
-har ett lågaffektivt bemötande
-tar egna initiativ
-är tydlig och kan ta ledning

Du är en kreativ pedagog som är van att alltid sätta eleven i fokus. Ditt förhållningssätt gör eleverna motiverade och nyfikna och inspirerar deras egna inre drivkraft. Du gillar att arbeta i team och Du vill arbeta med att utveckla elevernas förmågor.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-09-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-24
Referensnummer: A706081

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Maria Johansson
Rektor
Telefon: 0302-521308
E-post: maria.johansson2@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster