Förskollärare till Landerigatan 17

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt?
Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Välkommen till oss på Landerigatan!

Vill du vara en del av en arbetsgrupp som arbetar för barnens utveckling? Som förskollärare hos oss på Landerigatan 17 arbetar du tillsammans med engagerade kollegor och leder, planerar och genomför det pedagogiska arbetet utifrån barnens behov och intressen. Vi söker just nu två nya kollegor, en till vår avdelning för yngre barn och en till vår avdelning för äldre barn.

Förskolan Landerigatan 17 ligger i ett lugnt område i Bagaregården. Förskolan har en stor gård med goda möjligheter till lek och rörelse. I samma hus som förskolan finns flera andra verksamheter, bland annat ett äldreboende. Detta skapar en trivsam och levande atmosfär. Vi arbetar vi för att skapa trygga och harmoniska barngrupper och lägger stor vikt vid leken, som är en viktig del av barnets utveckling.

Du ska, tillsammans med dina kollegor, arbeta för att skapa nyfikna och trygga barn i en lärorik och lustfylld miljö. Detta gör du genom att vara deras ”medupptäckare”.

Kommer du till oss som nyutexaminerad förskollärare har du förmånen att få tilldelat dig en mentor, som under det första året kommer att stödja dig i ditt nya arbete. Detta ger dig möjlighet att snabbare komma in i arbetet och i arbetsgruppen.

Kvalifikationer:

Ditt arbete genomsyras av ansvarstagande och engagemang och du är en förebild för barnen. Du har ett reflekterande förhållningssätt och ett genomtänkt syfte i de aktiviteter ni skapar. Hos oss sker kontinuerlig fortbildning och därmed behöver du vara nyfiken på att, tillsammans med dina kollegor, utmana metoder, arbetssätt och tankesätt.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och är intresserad av att utveckla förskolans pedagogik. Du ser möjligheter istället för hinder. Vidare är du lyhörd gentemot barn och föräldrar såväl som dina kollegor och är intresserad av att samarbeta för en hög måluppfyllelse.

Låter det här som en tjänst som skulle passa dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-16
Referensnummer: 304/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av personer med företrädesrätt.

Upplysningar lämnas av:

Christina Werlid
Förskolechef
Telefon: 031-365 60 80

Fackliga företrädare:

Anna-Mia Nilsson
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 09

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster